Internetbooks.nl is een hobby antiquariaat, gevestigd in Driebergen, en online sinds meer dan 10 jaar. E-mail is: shop@internetbooks.nl Internetbooks biedt boeken aan onder de volgende algemene leveringsvoorwaarden.

U bestelt boeken via een e-mail naar shop@internetbooks.nl (of via het contact formulier) met het order nummer, en uw adres.
U ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging per e-mail met alle gegevens.
Indien de besteller naast de e-mail bevestiging ook een factuur wenst, kan deze per e-mail worden gezonden.
Internetbooks vraagt betaling vooraf per bankovermaking of via PayPal.
Alle boeken zijn gebruikte boeken. Boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische tweedehands staat, tenzij anders beschreven.
Kleine onvolkomenheden, zoals een stempel, lichte verkleuring, een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, worden niet altijd vermeld.
De prijzen op de website zijn exclusief porto. PostNL portokosten worden in rekening gebracht. Bij meer boeken, kan de verzending gecombineerd worden.

Internetbooks streeft ernaar te verzenden op de dag dat de overmaking is ontvangen, maar garandeert niet dat een boek op een specifieke dag wordt bezorgd.
Wij verzenden de boeken goed verpakt. Voor verpakking worden geen kosten gerekend.
Bestellers kunnen per e-mail vragen om specifieke behandeling, bijvoorbeeld verzending naar een ander adres of aangetekende verzending.
Indien de bestelling per pakket moeten worden verzonden, kan de koper kiezen voor een andere bezorger, bijvoorbeeld Kiala.
Wij garanderen dat wij alle bestellingen aanleveren aan PostNL of een andere besteller, maar sluiten de verantwoordelijkheid voor het verzendrisico uit.
Bestellingen zijn ook op afspraak af te halen in Driebergen.

Indien de kwaliteit van het boek sterk afwijkt van de wijze waarop het op de site en/of in de retour-mail staat beschreven, kan de besteller dit binnen 5 dagen per e-mail melden en daarna het boek retourneren en ontvangt de besteller de kosten retour.
Internetbooks geeft de voorkeur aan e-mail correspondentie. Aanwezigheid voor telefonisch contact kunnen wij niet altijd garanderen.

Alle aanbiedingen van Internetbooks zijn vrijblijvend. Het kan voorkomen dat een boek via een ander kanaal werd besteld en de site nog niet kon worden geactualiseerd. Een aanbod op de site kan door Internetbooks binnen drie werkdagen na ontvangst van een bestelling worden herroepen.
Aan deze site en de wijze waarop de boeken worden beschreven, wordt grote zorg besteed. Wij kunnen echter niet garanderen dat de site altijd naar wens werkt, en kunnen niet garanderen dat boekinformatie altijd compleet is, en/of de algemene informatie altijd up to date is.

De aansprakelijkheid van Internetbooks wegens toerekenbare tekortkoming in enige prestatie is beperkt tot vergoeding van directe schade tot maximaal een bedrag gelijk aan de voor die prestatie bedongen prijs. Aansprakelijkheid voor indirecte schade zoals gevolgschade, gederfde winst of gemiste besparingen is uitgesloten.

Alle rechten en copyright op de webapplicatie behoren toe aan de eigenaar van internetbooks.nl Bent u geinteresseerd in de webapplicatie, neemt u dan svp contact op. De rechten op alle afgebeelde omslagen behoren toe aan de oorspronkelijke copyright houders. Boekomslagen worden slechts afgebeeld ter informatie voor kopers. Wij respecteren rechten van derden. Bent u van mening dat wij rechten van derden overtreden, neemt u dan svp contact op.

Wij respecteren de privacy van bestellers en gebruiken naam en adresgegevens alleen om items te verzenden. Bestelgegevens worden op geen enkele manier aan derden verstrekt.

Het is mogelijk dat Internetbooks ook boeken aanbiedt via landelijke aanbieders zoals bol.com en boekwinkeltjes.nl Wij garanderen de laagste prijs via de website internetbooks.nl

Veel leesplezier gewenst!


Leveringsvoorwaarden          

© 2005-2021 Internetbooks